Programok

Zenenap

Már évek óta hagyomány a Pesterzsébeti Kerekerdő Óvodában, hogy minden évben Zenenapot tartunk. Ilyenkor összegyűlik az óvoda apraja-nagyja, és egy vidám délelőtt keretében közösen énekelünk a saját készítésű hangszerek kíséretében. Egy-egy ilyen alkalommal időnként vendégeket is hívunk, hogy változatosabb és élménydúsabb legyen a gyermekek számára ez a nap.

Mikulás váltó-kerületi rendezvény

Az intézmény folyamatos szakmai kapcsolatokat ápol a kerület óvodáival, iskoláival, önkormányzatával így a legtöbb kerületi programban aktív résztvevőként vagyunk jelen. A kerületben az idén is megrendezésre került a Mikulás váltó verseny, melyet a Pesterzsébeti Csili Művelődési Házban rendeztek meg. A december 8.-án megrendezésre kerülő programot megelőző napokban rendszeresen készültünk a gyerekekkel az előzetesen megkapott feladatsor gyakorlásával. A programban részt vevő csoportok létszámát a szervezők 6+1  főben határozták meg, ezért döntöttünk úgy, hogy az idén a „Fürge Manók” tehetséggondozó csapat képviseli óvodánkat ezen a rendezvényen.

Állatok Világnapja
Intézményünkben kiemelt jelentőséggel bír a természet jeles napjainak megünneplése, így az állatok világnapja is. A programot az intézmény teljes gyermeklétszámára terveztük. A programra elhívtuk Gőgös Zsuzsannát, akit a Budakeszi Vadasparkban ismertünk meg, és az Állatijó bemutatóval járja az óvodákat.

Magyar Népmese Napja

Szeptember 30-án, Benedek Elek születése napján ünnepeljük a Magyar Népmese Napját. 2017/2018-as nevelési évtől kezdődően óvodánk is csatlakozott ehhez a hagyományhoz, mivel fontosnak tartjuk a népmesék fennmaradását és a mesékben élő bölcsesség továbbadását a gyermekek számára.
2017. szeptember 29-én került megrendezésre programunk,

Pesterzsébeti Kerekerdő Óvoda

Cím: 1202 Budapest, Nagysándor József utca 189. (Bejárat a Mártonffy utca felől)
Telefon / Fax: (+36-1-) 285-0275
Email: kerekerdo@ecom.hu